Масляна в НАУ: пісні, млинці, розваги
  • Довідник
  • Пошта
  • УКР
  • ENG
  • ...
19.02.2018, 06:31
Останні новини
Події
    NAU

    konferencziya molodyh uchenyh i studentiv polit

    vstup do NAU

    Інститут неперервної освіти






    Масляна в НАУ: пісні, млинці, розваги

    Масляна в НАУ: пісні, млинці, розваги
    img

    У неділю, 18 лютого, на свято Масляни в НАУ відбулися справжні народні гуляння в кращих національних традиціях.

    Святкування проводів зими ініціювали профспілки та актив студентського самоврядування. Організатори заходу підготували веселу розважально-музичну програму, різноманітні конкурси для дорослих і дітей, а також торгівельні ятки з чаєм, тістечками,  шашликами, та головним смаколиком свята – млинцями.

    Свою ятку із власноруч спеченими млинцями виставили й студенти НАУ.

    - Свіженькі млинці ми напекли нині вранці, - розповідає членкиня студради студентського містечка Крістіна Щербина, - зібралися хлопці і дівчата з трьох гуртожитків, заколотили тісто та швиденько приготували головну страву сьогоднішнього свята.

    Слід відзначити, що до кулінарного завдання наші студенти підійшли досить креативно – вони приготували  дуже смачні і різнокольорові млинці: червоні, жовті та зелені. Результат їхньої творчості прийшовся до смаку їх колегам та гостям свята, духмяні стосики млинців  розібрали ледь не за півгодини.

    Окрім студентів та викладачів, на проводи зими в НАУ завітали мешканці столиці та майбутні абітурієнти нашого вишу, котрі дізналися про захід під час Дня відкритих дверей. Вони отримали чудову можливість подивитися на життя нашого вишу у неформальній обстановці, поспілкуватися з в.о.ректора Володимиром Ісаєнком, викладачами та своїми майбутніми колегами. І вони не пошкодували про це: окрім спілкування на них чекали гарні музичні композиції у виконанні духового оркестру університету, запальні пісні від гурту «Водограй» та жартівливі конкурси з призами, подарували всім багато теплих емоцій у цей морозяний день.

    Активну участь в організації Масляної в НАУ взяв колектив нашого ЦКМ . Центр Культури та Мистецтв майстерно оформив територію в тематичному стилі, наповнив програму чудовим технічним супроводом, організував студентів до підготовки заходу. Також вагомий внесок в створення свята зробила ППОСА НАУ.

     

    Прес-служба НАУ





    © Національний авіаційний університет
    03058, Україна
    м.Київ, просп. Гузара Любомира 1
    post@nau.edu.ua | (044)406-79-01