Чемпіони України з «Вільної піраміди»
  • Довідник
  • Пошта
  • УКР
  • ENG
  • ...
16.02.2018, 11:17
Останні новини
Події
    NAU

    konferencziya molodyh uchenyh i studentiv polit

    vstup do NAU

    Інститут неперервної освіти






    Чемпіони України з «Вільної піраміди»

    Чемпіони України з «Вільної піраміди»
    img

    15 лютого 2018 року відбулося нагородження переможців більярдного турніру «Вільна піраміда», що відбувався в більярдному клубі «Авіатор» Національного авіаційного університету.

    За результатами змагання, першість здобули наступні учасники та команди:

    - В особистому заліку з більярду «Вільна піраміда» серед студентів (чоловіки) І місце посів Андрій Клестов (НУФВСУ м. Київ), ІІ – Юрій Смірнов (ЖДТУ, м. Житомир), ІІІ – Максим Осичнюк та Ігор Літовченко (КУК, м. Київ та НУФВСУ, м. Київ).

    - В особистому заліку з більярду «Вільна піраміда» серед студентів (жінки) І місце посіла Анна Котляр (НУФВСУ, м. Київ), ІІ – Влада Кудицька (НУФВСУ, м. Київ), ІІІ – Віра Меденко та Любов Жигайлова (МАУП, м. Київ та НУФВСУ, м. Київ).

    - У командному заліку з більярду «Вільна піраміда» серед студентів (чоловіки) І місце посіла командаНаціонального університету фізичного виховання і спорту України, ІІ місце – команда Національного авіаційного університету, ІІІ місце – команда Житомирського державного технічного університету.

    - У командному заліку з більярду «Вільна піраміда» серед студентів (жінки) І місце посіла команда Національного університету фізичного виховання і спорту України, ІІ – команда Міжрегіональної Академії управління персоналом, ІІІ – команда Тернопільського Національного економічного університету.

    - В особистому заліку з більярду «Пул-дев’ятка (9-ball)» серед студентів (чоловіки) І місце посів Віталій Пацура (НУФВСУ, м. Київ), ІІ місце – Ілля Євтєєв (НАУ, м. Київ), ІІІ місце – Віталій Матвєєв та Михайло Петрушка (НУФВСУ, м. Київ та ТНПУ, м. Тернопіль).

    - В особистому заліку з більярду «Пул-дев’ятка (9-ball)» серед студентів (жінки) перше місце посіла Любов Жигайлова (НУФВСУ, м. Київ), ІІ – Влада Кудицька (НУФВСУ, м. Київ), ІІІ – Аліна Варениця та Юлія Малахова (НАСБУ та ТНЕУ).

    - У командному заліку з більярду «Пул-дев’ятка (9-ball)» серед студентів (чоловіки) І місце посіла команда Національного університету фізичного виховання і спорту України, ІІ місце – команда Національного авіаційного університету, ІІІ місце – команда Національної академії Служби безпеки України.

    - У командному заліку з більярду «Пул-дев’ятка (9-ball)» серед студентів (жінки) І місце посіла командаНаціонального університету фізичного виховання і спорту України, ІІ місце – команда Національної академії Служби безпеки України, ІІІ місце – команда Тернопільського Національного економічного університету.

    Вітаємо переможців!





    © Національний авіаційний університет
    03058, Україна
    м.Київ, просп. Гузара Любомира 1
    post@nau.edu.ua | (044)406-79-01