Навчання Національної Гвардії України в Інституті ІКАО
  • Довідник
  • Пошта
  • УКР
  • ENG
  • ...
26.12.2019, 13:03
Останні новини
Події
    NAU

    konferencziya molodyh uchenyh i studentiv polit

    reestratsii na nmt 2024

    suchasni zakladi osviti

    vstup do NAU

    Інститут неперервної освіти






    Навчання Національної Гвардії України в Інституті ІКАО

    Навчання Національної Гвардії України в Інституті ІКАО
    img

    В Інституті ІКАО НАУ для підвищення професіоналізму та вдосконалення навичок особового складу Національної Гвардії України відбулись чергові навчально-методичні збори із забезпечення авіаційної безпеки при перевезенні особливої категорії пасажирів.

    В рамках зборів проведено теоретичні та практичні заняття. В теоретичній частині розглянуто питання авіаційної безпеки та процедур, що здійснюються під час перевезення особливої категорії пасажирів.

    В ангарі НАУ відпрацьовано практичні навички дій у разі виникнення аварійної ситуації на борту повітряного судна та інцидентів з пасажирами особливої категорії в салоні повітряного судна. Випадки кризових ситуацій та взаємодія зі співробітниками служби авіаційної безпеки відпрацьовано особовим складом Нацгвардії у Державному музеї імені О. К. Антонова Національного авіаційного університету.

    Від імені командування  Національної гвардії України та особового складу висловлено подяку за активну позицію у здійсненні практичних заходів з підготовки військовослужбовців.





    © Національний авіаційний університет
    03058, Україна
    м.Київ, просп. Гузара Любомира 1
    post@nau.edu.ua | (044)406-79-01