Студенти НН ЮІ – учасники молодіжної акції «Живий ланцюг соборності»
  • Довідник
  • Пошта
  • УКР
  • ENG
  • ...
23.01.2018, 13:59
Останні новини
Події
    NAU

    konferencziya molodyh uchenyh i studentiv polit

    vstup do NAU

    Інститут неперервної освіти






    Студенти НН ЮІ – учасники молодіжної акції «Живий ланцюг соборності»

    Студенти НН ЮІ – учасники молодіжної акції «Живий ланцюг соборності»
    img

    На виконання листа Департаменту освіти і науки, молоді та спорту Київської міської державної адміністрації  від 15.01.2018 №063-419, 22 січня члени Студентської ради Навчально-наукового юридичного інституту Анастасія Гунько (ПР-201), Вікторія Гаврилюк (ПР-202), Юлія Прийма (ПР-201), Владислав Мигур (ПР-202) взяли участь у щорічній молодіжній акції «Живий ланцюг соборності», присвяченій Дню Соборності України.

    Його мета: нагадати українцям про визначні дати в історії української державності — 22 січня 1918 року, коли Центральна Рада ухвалила IV Універсал, та 22 січня 1919 року, коли відбулося об'єднання Української Народної Республіки та Західно-Української Народної Республіки в одну державу.

    Патріоти, які вишикувалися в колони з лівого та правого берега Дніпра на  мосту ім. Патона з'єднали жовте і синє полотнища у державний прапор України довжиною 30 метрів. Після об'єднання колон активісти спільно виконали гімн України, а також вшанували хвилиною мовчання пам'ять загиблих на Майдані та в зоні АТО.

    «Атмосфера була неймовірна. Усі учасники акції співали патріотичні пісні та скандували «Одна єдина соборна Україна!», що є свідченням незламності духу українського народу. Це свято вкотре нагадує нам, що у нас єдина держава і ми – єдиний народ! Пишаймося, що ми українці!» - зазначила голова Студентської ради НН ЮІ Анастасія Гунько.





    © Національний авіаційний університет
    03058, Україна
    м.Київ, просп. Гузара Любомира 1
    post@nau.edu.ua | (044)406-79-01