Профорієнтаційне опитування абітурієнтів-2018
  • Довідник
  • Пошта
  • УКР
  • ENG
  • ...
18.01.2018, 13:24
Останні новини
Події
    NAU

    konferencziya molodyh uchenyh i studentiv polit

    vstup do NAU

    Інститут неперервної освіти






    Профорієнтаційне опитування абітурієнтів-2018

    Профорієнтаційне опитування абітурієнтів-2018
    img

    Навчально-науковий інститут неперервної освіти Національного авіаційного університету провів профорієнтаційне опитуванняне тількислухачів підготовчого відділення громадян України, а й учнів 11 класів навчальних закладів освіти м. Києва, Київської, Полтавської, Вінницької, Черкаської, Дніпропетровської, Одеської областей; учасників таких освітніх та профорієнтаційних проектів університету, як: «Літня школа» та «Пробне ЗНО-2017». Воно було здійснене з метою надання абітурієнтам допомоги у професійному самовизначенні та перевірки їх готовності до загальнонаціонального ЗНО-2018.

    Керівник проекту – директор ННІНО, д.п.н., професор Н. Муранова. У соціологічному вимірі взяли участь 414 респондентів.

    Основні отримані результати соціологічного виміру засвідчили те, що:

    Вибір подальшої професії абітурієнти здійснюють переважно самостійно; насамперед вони керуються у своєму виборі оплатою праці та престижністю спеціальності.

    Результати опитування свідчать про те, що рівень шкільної підготовки до складання ЗНО-2018, зокрема з природничо-математичних дисциплін та з української й англійської мов, недостатній. Тому учасникам соціологічного виміру буде доцільним підвищити рівень знань та вмінь зі шкільних предметів на підготовчих курсах Національного авіаційного університету. Програма курсів передбачає узагальнення, систематизацію знань і вмінь абітурієнтів, ґрунтовне повторення навчального матеріалу шкільних дисциплін, які є основою програми ЗНО.  





    © Національний авіаційний університет
    03058, Україна
    м.Київ, просп. Гузара Любомира 1
    post@nau.edu.ua | (044)406-79-01