ХХIV Міжнародна науково-практична конференція здобувачів вищої освіти і молодих учених «Політ. Сучасні проблеми науки» за напрямком «Розвиток інфраструктури авіаційного транспорту»
  • Довідник
  • Пошта
  • УКР
  • ENG
  • ...
15.04.2024, 14:45
Останні новини
Події
    NAU

    vstup do NAU

    Інститут неперервної освіти






    ХХIV Міжнародна науково-практична конференція здобувачів вищої освіти і молодих учених «Політ. Сучасні проблеми науки» за напрямком «Розвиток інфраструктури авіаційного транспорту»

    ХХIV Міжнародна науково-практична конференція здобувачів вищої освіти і молодих учених  «Політ. Сучасні проблеми науки» за напрямком «Розвиток інфраструктури авіаційного транспорту»
    img

    З 2 по 5 квітня 2024 року на Факультеті наземних споруд і аеродромів проходила XXIV Міжнародна науково-практична конференція здобувачів вищої освіти та молодих учених «ПОЛІТ. Сучасні проблеми науки» за напрямом «Розвиток інфраструктури авіаційного транспорту». Конференція охоплювала 5 секцій: «Дизайн архітектурного середовища»,

    «IT-дизайн, технічна естетика та геометричне моделювання», «Дизайн 2D 3D», «Аерокосмічна геодезія та землеустрій», «Міське, промислове, цивільне та транспортне будівництво».

    З вітальними словами до учасників конференції звернулися:

    завідувачі кафедр:

    На конференції було представлено 148 доповідей українською та англійською мовами студентів та молодих вчених, які на високому рівні презентували результати досліджень з актуальних тем у сферах дизайну, IT-дизайну, архітектури та містобудування, проектування, будівництва та експлуатації автомобільних доріг, аеродромів, будівель та споруд, геодезії та землеустрою. Виступи учасників конференції супроводжувалися активним обговоренням і науковою дискусією.

    Серед учасників були представники не лише Національного авіаційного університету, а й інших закладів вищої освіти, установ та організацій, зокрема:

    Організатори щиро дякують усім учасникам за плідну роботу, цікаві доповіді та активну участь у дискусіях. Бажаємо подальших творчих успіхів, натхнення та нових наукових досягнень!





    © Національний авіаційний університет
    03058, Україна
    м.Київ, просп. Гузара Любомира 1
    post@nau.edu.ua | (044)406-79-01