Boeing запрошує талановитих студентів на 3-місячне інженерне стажування в Україні
  • Довідник
  • Пошта
  • УКР
  • ENG
  • ...
16.04.2024, 14:58
Останні новини
Події
    NAU

    vstup do NAU

    Інститут неперервної освіти






    Boeing запрошує талановитих студентів на 3-місячне інженерне стажування в Україні

    Boeing запрошує талановитих студентів на 3-місячне інженерне стажування в Україні
    img

    Boeing пропонує фантастичну можливість для студентів технічних спеціальностей взяти участь у 3-місячному оплачуваному інженерному стажуванні в Україні. Це унікальний шанс здобути безцінний практичний досвід, працюючи пліч-о-пліч з експертами галузі над розробкою та підтримкою поточних проектів для комерційної авіації Boeing по всьому світу.

    Стажування у Boeing — це нагода стати частиною видатної команди, яка цінує знання, креативність і заохочує кожного внести свої ідеї та бачення в робочий процес. Ви матимете можливість розвинути свої професійні навички, взяти участь у додаткових навчальних програмах та отримати конкурентоспроможну винагороду.

    Boeing запрошує студентів 4-5 курсів технічних спеціальностей, таких як авіоніка, гідравліка, міцність, конструкція, сервісний інжиніринг, планування виробництва та виробництво запчастин. Якщо ви маєте відповідну кваліфікацію та прагнете розпочати свою інженерну кар’єру, не гайте часу та подавайте свою заявку вже сьогодні!

    Це чудова нагода долучитися до команди професіоналів, які створюють інноваційні рішення для авіаційної галузі. Розкрийте свій потенціал та зробіть перший крок до успішної кар’єри разом із Boeing.

    Заявки приймаються за посиланням.





    © Національний авіаційний університет
    03058, Україна
    м.Київ, просп. Гузара Любомира 1
    post@nau.edu.ua | (044)406-79-01